top of page
Tallink Hotel Riga - deluxe room

tallink hotel riga

Tallink Hotel Riga sijaitsee kävelymatkan päässä matkailijalle tärkeistä paikoista. Ostospaikat ja nähtävyydet ovat lähellä. 

Presstrip with Tallink Hotels

Timo Kiviluoma 24.4.2023

 

Tallink kutsui minut pr-matkalle Riikaan tutustumaan vasta-avattuun Tallink Hotel Rigaan. Hotelli ei ole uusi, se on noin kymmenkunta vuotta vanha, mutta oli koronasulun aikaan ja sen jälkeenkin suljettuna yli kaksi vuotta.

TALLINK HOTEL RIGA -KOKEMUKSIA


Riika on aina hyvä matkaidea. Se on lähellä, edullinen ja monipuolinen. Hotellit ovat Suomeen verrattuna edullisia, joten kannattaa buukata riittävän hyvä hotelli ja sieltä riittävän iso huone, etenkin jos olet perheen kanssa matkalla.

Tallink Hotel Riga -hotellissa on 256 eri kokoluokan huonetta. Minä majoitun deluxe-huoneessa, johon saa lisävuoteen ilman, että huone menee tukkoon. Huone, niinkuin koko hotellikin, on toimiva perusratkaisu. Ei erityisiä krumeluureja tai wow-elementtejä, mutta ei myöskään ärsyttäviä ei-toimivia yksityiskohtia. 
Hotellin aamiainen on hyvä perusaamiainen. Aamiaistila on kaunis ja rauhallinen.

Hotelli sijaitsee päärautatieaseman, Stockmannin ja ison ostoskeskus Origon lähellä. Vanhaan kaupunkiin on lyhyt kävelymatka. Myös Zeppelin-hallien markkina-alue on kävelymatkan päässä, joskin reitillä on iso rakennustyömaa.

Testaamanani  yönä oli hyvin rauhallista, mistään ei kuulunut mitään. Lähistöllä on kuitenkin useita isoja rakennustyömaita, joista voi ajoittin kuulua melua. Pitkään suunniteltu Rail Baltica, joka yhdistää Tallinnan ja Varsovan suurnopeusjunayhteydellä on vihdoin rakenteilla. Se itsessään on iso  rakennustyö, rata kun rakennetaan eurooppalaiseen raideleveyteen. Koko alue on selvästi nosteessa, joka korttelissa rakennetaan ja saneerataan.

Suosittelen hotellia viikonloppumatkan tukikohdaksi. Liikkua voi kävellen ja niin ostosmahdollisuudet kuin turistikohteetkin ovat lähellä. Jos olet lasten kanssa matkassa, buukkaa riittävän iso huone.

LEHDISTÖMATKA

 

Vaikka yövyinkin Tallink Hotel Riga -hotellissa pressimatkalla, mielipiteeni ovat vain ja ainoastaan omiani eikä niitä voi ostaa.

 

Hotellin nettisivut

bottom of page