top of page
  • Timo Kiviluoma

3 + 1 ravintolavinkkiä Madeiralle

Madeiralla ravintolassa syöminen on varsin keskihintaista, jopa edullista. Joulukuisen Visit Portugalin järjestämän bloggausmatkan aikana söin useita erinomaisia lounaita sekä illallisia useissa madeiralaisissa ravintoloissa. Tässä 3+1 suositeltavaa ravintolaa Madeiralta, ole hyvä!

1. Perinteinen madeiralainen

Adega da Quinta -ravintola tarjoaa perinteistä madeiralaista maalaisruokaa, halutessasi hyvin perinteisellä tavalla tarjoiltuna. Ravintola sijaitsee 400 metriä merenpinnan yläpuolella, joten näkymät ovat täältäkin huikeat.

www.quintadoestreitomadeira.com/en/restaurants.html

Adega da Quinta -ravintola, Madeira

2. Lounas näköalalla

Quinta do Furao -ravintola voittaisi helposti "Paras merinäköala" -palkinnon missä tahansa ravintolakilpailussa. Se sijaitsee korkealla jyrkänteellä, josta on avarat näkymät Madeiran jylhälle pohjoisrannikolle ja avomerelle. Myös niin ruoka kuin ennenkaikkea henkilökunnan asennekin olivat ensiluokkaisia.

www.quintadofurao.com/en-gb/restaurant/restaurant.aspx

3. Merellinen lounas

Aqua Natura -ravintola sijaitsee samannimisessä hotellissa Porto Monizissa Madeiran pohjoisrannikolla. Hotellin yhteydessä on maineikas merivesikylpylä luonnonaltaineen. Kolmen ruokalajin lounas + ruokajuomat maksoi vain noin 15 €/henkilö.

www.aquanaturamadeira.com/

Aqua Natura -ravintola, Madeira

+ extrana surffibaari

Madeira

Maktub Paul do Mar sijaitsee Madeiran surffauskeskittymässä. Rantakadulla on itse asiassa vierekkäin kolme reggaen ja rakkauden täyttämää baaria. Tänne kannattaa ajella katselemaan lainelautailijoita ja auringonlaskua.

www.facebook.com/MaktubPub/

Disclaimer: Vierailin Madeiralla Visit Portugalin vieraana. Mielipiteeni ovat kuitenkin aina minun eikä niitä voi ostaa.

Haluatko Timo Kiviluoman kirjoittavan sinun matkakohteestasi. Ota yhteyttä!

Muut Madeira-blogipostaukset

Kolme suositeltavaa hotellia Madeiralla

Road trip Funchalista länteen

Misty mountains and breathtaking views

Mummojen Madeira tarjoaa paljon aktiivilomailijallekin

bottom of page