top of page
Royal Caribbean - Harmony of the seas - parvekehytti

Royal Caribbean

HYTIT

Ison risteilijän hyttivalikoima yltää sisähyteistä sviitteihin. Parvekehytti on monella tapaa paras vaihtoehto.

Kaupallinen yhteistyö Elämys Cruises kanssa.

Timo Kiviluoma 21.10.2021

 

Välimeren risteilijöillä, niin Royal Caribbeanin kuin muidenkin varustamoiden laivoilla on monentasoisia hyttejä. Royal Caribbean tarjoaa sisähyttejä alemmilla kansilla, ikkunallisia hyttejä, hyttejä joissa on virtuaalinen ikkuna, hyttejä joissa on parveke laivan sisäpihan puutarhaan päin, hyttejä ulkoparvekkeella, esteettömiä hyttejä ja erilaisia sviittejä. Lue lisää hyttivaihtoehdoista täältä.

 

AURINGONLASKU OMALTA PARVEKKEELTA

Meillä oli parvekehytti 14. kannella, jossa oli parveke merelle päin. Hytti oli pikemminkin hotellihuone ja kylpyhuonekin ihan ookoo. Kaappitilaa oli tarpeeksi, jotta tavarat sai paikoilleen eivätkä ne jääneet lojumaan lattialle. Hytissä olevasta sohvasta saa lisävuoteen vaikkapa lapselle. Jokaisella hyttikäytävällä on oma henkilökuntansa ja koko risteilyn ajan sama cabin assistant. Hän siivosi hytin, vaihtoi pyyhkeitä tarvittaessa ja petasi sängyn kaksi kertaa päivässä sekä auttoi kaikessa tarpeen mukaan ja teki hurmaavia pyyhe-eläimiä iltaisin.

Kaikkein parasta hytissämme oli parveke; esteetön merinäköala, josta tuli katseltua niin Barcelonassa, Palma de Mallorcalla ja Napolissakin kun aurinko laski mereen. Royal Caribbean antaa alkoholipolitiikkansa mukaisesti tuoda laivalle kaksi normaalikokoista pulloa viiniä (mutta muuta alkoholia ei), joten illallisen odottelu oman parvekkeen rauhassa viinilasi kädessä auringonlaskuun lipuessa on mitä parhain idea. Ja jos uima-allaskansien musiikki ja muu hälinä hermostuttaa, omalle parvekkeelle voi vetäytyä vaikka lukemaan kirjaa.

Katso allaolevasta videostani, millainen parvekehytti on ja miten se on varustettu.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Vaikka vietinkin viikon Harmony of the Seas -risteilyaluksella osittaisessa kaupallisessa yhteistyössä Elämys Cruisen sponsoroimana, mielipiteeni ovat vain ja ainoastaan omiani, eikä niitä voi ostaa.

Lue lisää risteilystäni:

- mahtava all inclusive

- maailmanluokan viihdettä

bottom of page