top of page
Tallink City Hotel - suite

TALLINK CITY HOTEL TALLINNA

Tallink City -hotellia voi suositella seurueille sekä ostos- ja kulttuuriorientoituneille Tallinnan kävijöille,

Lehdistömatka Tallink kanssa.

Timo Kiviluoma 14.10.2021

 

On kuin uudessa hotellissa olisi. Ja niinhän Tallink City Hotel käytännössä onkin, 10 miljoonaa euroa maksaneessa remontissa on uusittu ihan kaikki. Ennen korona-aikaa Tallinnassa käydessä mietin, että hyvällä paikalla oleva hotelli menee hukkaan kuluneisuuden ja pahasti vanhentuneen sisustuksen takia. Nyt täysremontin jälkeen hotelli kokonaisuutena on tyylikäs ja toimiva.

Itse yövyin deluxe-huoneessa, mutta meillä oli tilaisuus katsoa myös muita huonetyyppejä. Kaikissa toistui sama värimaailma ja materiaalit olivat pääasiassa samoja. 

HOTELLI JA HUONEET

Hotellissa on yli 300 huonetta kahdessa perushuoneluokassa, standard ja perhe/deluxe. Lisäksi on muutamia erilaisia sviittejä. Huoneet ovat remontoitu täydellisesti ja ovat pohjoismaisen vähäeleisen tyylikkäitä, Deluxe-huoneissa on kylpyamme ja tilaa lisävuoteelle. Standard-huone on sen verran pieni, että lisävuode tukkii huoneen kokonaan. Lasten kanssa matkustaessa suosittelisin perhehuonetta, tai jopa perhesviittiä, jossa on erillinen aikuisten makuuhuone sekä lastenhuone.

AAMIAINEN

Tallink City Hotellin aamiaiskonseptiin tehdyt muutokset liittyvvät lähes pelkästään ravintolatilaan. Ison hotellin aamiainen on helposti hälyisä ja ennen remonttia tila oli myös hiukan liian pieni. Nyt ravintolatilaan on yhdistetty portailla alakertaan remontoitu ravintolan laajennustila, joka voidaan avata aamiaiskäyttöön tarvittaessa. Ravintolatila kokonaisuutena vaikutti vähemmän hälyiseltä ja hieman selkeämmin orgaanisoidulta. Aamiaisen sisältö on entiseen tapaan melko vaatimaton.

KENELLE ERITYISESTI?

Tallink City Hotellia voi suositella seurueille sekä ostos- ja kulttuuriorientoituneille Tallinnan kävijöille, Sijainti Viru-keskusta vastapäätä ja Rotermannin alueen vieressä on otollinen, vaikka sää olisi huonompikin. Jos aamiainen ei ole sinulle yksi hotelliyöpymisen tärkeistä asioista, Tallink City Hotel vastaa odotuksiisi.

LEHDISTÖMATKA

 

Vaikka yövyinkin Tallink City Hotellissa pressimatkalla heidän vieraanaan, mielipiteeni ovat vain ja ainoastaan omiani eikä niitä voi ostaa.

 

Tallinkin nettisivut

Lisää kuvia hotellista, huoneista ja aamiaisesta täältä

bottom of page