top of page
Seaden Sea World Resort & Spa

Seaden Sea World Resort & Spa

Lapsiperheiden paratiisissa viihtyvät aikuisetkin. Ruokatarjonnan suhteen resort on jopa ultra all inclusive.

Timo Kiviluoma 10.5.2023

 

Seaden Sea World Resort & Spa sijaitsee Turkissa Välimeren rannalla, reilun tunnin ajomatkan päässä Antalyan lentoasemasta. Se on leimallisesti perhehotelli, palvelut ja toiminnot on viritetty lapsiperheiden lomaa ajatellen.

SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA -KOKEMUKSIA


Lomakompleksi on all inclusive -resort, kaikilla asiakkailla on ranneke kädessä. Hotellissa on 500 huonetta, mutta sesongin alussa hotelli oli ehkä puolillaan. Lähes kaikki palvelut olivat jo kuitenkin saatavilla.

Paikallisen luokituksen mukaan hotelli on viiden tähden paikka, mutta tällaiseen resortiin tuo luokitus ei oikein sovi. Ruoan suhteen luokitus vosi olla ultra all inclusive, etenkin buffetit niin aamiaisella, lounasaikaan kuin illallisellakin olivat erinomaisia. Lounasaikaan tarjolla on myös baarilounas ja joskus buffet ulkona puistossa. Kaikki tarjolla oleva ruoka erinomaista ja kauniisti esillelaitettua, valtava puutarha on hyvinhoidettu ja ranta rauhallinen. Lukuisista baareista saa all inclusiveen kuuluvia paikallisia juomia läpi päivän.

 

Hotellin viiddestäsadasta huoneesta reilut 400 on standardihuoneita, joissa on parivuode sekä täysikokoinen yhden hengen vuode. Huoneeseen mahtuu siis hyvin isommankin lapsen kanssa. Isomman perheen kanssa pitää varata perhehuone, jossa on erillinen makuuhuone ja olohuone. Huoneet ovat aika lailla identtisiä, hintaan vaikuttaa lähinnä se, onko huone vuorille päin vai uima-allasalueelle (ja merelle) päin. Äkkiseltään voisi ajatella, että meren suuntaan oleva huone olisi parempi, mutta kun keskikesän helle alkaa, auringon puolella oleva parveke on suurimman osan päivää käyttökelvoton kuumuuden vuoksi. Myös huone kuumenee auringon puolella. Lisäksi toisella allasalueella soitettava musiikki kuuluu erityisen hyvin osaan meren puolen huoneista.

Resortin oikeastaan ainoa huono puoli on sikäläisessä rakennustavassa: ääneneristys on onnetonta ja tilat melko kaikuisia. Kun huoneet on sijoiteltu aulojen ympärille, niin aulasta alhaalta kaikuu puheensorina ylös huoneisiin, minareetista ulkoa rukouskutsu kylän puolen huoneisiin ja naapurihuoneistakin kuuluu ääniä. Yöt ovat kuitenkin rauhallisia. Tämä on perheresort, joka toimii kyllä oikein mainiosti ilman lapsiakin matkustaville, mutta lapsia ja heidän juoksemistaan ja ääniään pitää sietää.

Valtavassa puutarhassa toiminnot on hajautettu kivasti, kaikkialla vihreää, paljon kukkia ja jopa palmumetsää. Täällä on riikinkukkoja, ankkoja, kanoja ja kalkkunoita, jotka vaeltavat vapaasti, mutta etenkin keväällä, kun lähes kaikilla on poikasia, ne karttavat ihmisiä.

 

Hotellin nettisivut

bottom of page