top of page
Radisson Hotel Kaunas

RADISSON HOTEL KAUNAS

Radisson Hotel Kaunas sijaitsee keskustan kävelykatualueen toisessa päässä .  Radisson-ketjun tasalaatuisuus ja vastaremontoidut huoneet viehättävät.

Lehdistömatka Kaunas 2022 kanssa.

Timo Kiviluoma 25.5.2022

 

Vastaremontoitu Radisson Kaunas -hotelli sijaitsee Kaunasin keskustassa, laajan kävelykatualueen toisessa päässä, rauhallisessa sijainnissa.

Ketjuhotellien hyvä puoli on tasalaatuisuus, tiedät mitä saat. Toisaalta lähes kaikki persoonallisuus on karsittu pois ketjuohjauksen myötä. Minä tykkään modernista, rauhallisesta ja skandinaavisesta sisustuksesta, joten Radisson Kaunas on minun makuuni.

 

RADISSON KAUNAS -KOKEMUKSIA


Aamiainen tarjoillaan tummasävyisessä aamiaissalissa. Buffet on monipuolinen ja kohtuullisen laaja, mutta ei mitenkään erityisen sykähdyttävä tai luksus. Aamiaispettymystä ei tarvitse kuitenkaan kokea.

Hotellin aulassa oleva ravintola/baari/lounge on tyylikäs ja viihtyisä. Hotellissa on noin 200 huonetta, spa ja konferenssitiloja. Hotellia vastapäätä kadun toisella puolella on pieni ruokakauppa, josta voi hankkia juomat, sipsit ja muut pikkuostokset.

Tuntematta Kaunasin muuta hotellitarjontaa tätä hotellia voi ainakin suositella. Yleinen hintataso Kaunasissa on suomalaisittain matala, samoinkuin hotellien huonehinnat.

Ryanair lentää kesäkaudella 2022 Helsingistä suoraan Kaunasiin, joten viikonloppukohteena Kaunas on hyvä idea.

LEHDISTÖMATKA

 

Vaikka yövyinkin Radisson Hotel Kaunas -hotellissa pressimatkalla, mielipiteeni ovat vain ja ainoastaan omiani eikä niitä voi ostaa.

 

Hotellin nettisivut

bottom of page