top of page
Hotelli Mestari Helsinki

Hotelli Mestari

Hotelli Mestari Helsingin Kampissa soveltuu erityisen hyvin aikuisille pariskunnille. Sen rouhea tyyli ja hyvä viimeistelytaso hurmaavat.

Kaupallinen yhteistyö Hotelli Mestarin kanssa.

Timo Kiviluoma 9.6.2022

 

Hotelli Mestari sijaitsee Helsingin keskustassa, Fredan ja Eerikinkadun kulmassa. Rakennus on vanha Rakennusmestarien talo, ja tästä hotelli on saanut nimensä sekä teemansa. Helsinkiin on ilahduttavasti viime vuosina saneerattu useita hyviä hotelleja vanhoihin taloihin, onnistuneimpia mielestäni ovat Grand Central rautatieasemalla ja Folks Konepajalla. Mestari on jollain tavalla Folksin hengenheimolainen, joskin konseptiltaan aika erilainen.

HOTELLI MESTARI KOKEMUKSIA: HUONEET JA AAMIAINEN


Hotelli Mestarin ytimen muodostavat varsin laajat tapahtumatilat, hotellin keskipisteessä oleva latin-teemainen ravintola sekä noin 200 eri kokoista hotellihuonetta. Huoneet, niinkuin koko hotellikin on saneerattu huolella, mutta ei ole puleerattu liian kliinisesti. Ravintola, käytävät ja huoneet ovat keskimääräistä helsinkiläistä hotellia tummempisävyisiä.

Minulla oli tilaisuus katsoa useampiakin huonetyyppejä, myös vierailuhetkellä vielä keskeneräisiä Lofteja. Kaikissa toistuu sama värimaailma ja tunnelma. Huone kannattaakin buukata sen mukaan, aikooko viettää hotellihuoneessa vähän vai enemmän aikaa. Ainakin sisäpihan huoneissa on keskustasijainnista huolimatta yöaikaan täydellisen hiljaista.

Hotelli Mestarin aamiainen on hyvälaatuinen, ravintolatila kaunis ja henkilökuntaa on riittävästi. Aamiaistarjoiluissa latin-teemaisuus näkyy hiukan myös tarjoiluissa. Kokousvieraat käyttävät osittain samaa aamiaistila, mikä lisää erityisesti arkisin aamiaisvieraiden määrää.

Suosittelen Mestaria erityisesti pariskunnille. Hotelli ei ole kaikilta osiltaan täysin esteetön, vanhassa rakennuksessa on korkeuseroja ja askelmia. 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Vaikka yövyinkin Hotelli Mestarissa heidän vieraanaan, mielipiteeni ovat vain ja ainoastaan omiani eikä niitä voi ostaa.

 

Hotel Mestarin nettisivut

Lisää kuvia hotellista, huoneista ja aamiaisesta täältä

bottom of page