top of page
Citybox Hotel Helsinki - double room

CITYBOX Hotel Helsinki

Uudisrakennus Hakaniemessä, riisuttu palvelu ja tyylikäs design. Niistä on Citybox tehty.

PR-matka.

Timo Kiviluoma 11.2.2024

 

Citybox Helsinkii on helmikuussa 2024 avautunut moderni riisutun palvelun hotelli.

Citybox on norjalainen hotellioperaattori, Helsingin hotelli on ketjun seitsemäs. Kahdeksas ja yhdeksäs hotelli ovat rakenteilla toisaalla Euroopassa.

Citybox on moderni hotellikonsepti, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu pois, mutta tyylistä ei ole tingitty. Tällä konseptilla operoi mm. Sokoshotel Heymo, mutta esimerkiksi Omena-hotellin konsepti tuntuu vanhanaikaiselta Cityboxiin verrattuna.

 

KOKEMUKSIA CITYBOX HELSINKI -HOTELLISTA

Citybox Helsinki sijaitsee Hakaniemessä upouudessa rakennuksessa Ympyrätalon takana melko jyrkässä ylämäessä. Metroaseman sisäänkäynti on kulmalla. ratikka menee hotellin ohitse ja muutaman korttelin säteellä on runsaasti ravintoloita ja ruokakauppoja. Hakaniemen tori ja kauppahalli ovat myös lähes näköetäisyydellä. Helsingin kaupunginteatterikin on kävelyetäisyydellä.

Yksi merkittävä syy valita Citybox on hotellin uudisrakennus. Kaikki on uutta, mitoitus toimii nykyihmiselle ja tietenkään kuluneisuutta ei ole. On jopa uuden hotellin tuoksu, vähän samantyyppinen kuin uuden auton tuoksu.

 

Sisäänkirjautuminen hotelliin tapahtuu hotellin aulassa olevan erittäin intuitiivisen automaatin avulla. Muutama päivä ennen sisäänkirjautumista saat hotellista koodin, joka syötetään automaattiin. Tämän jälkeen tarkistetaan varausvaiheessa annetut tiedot ja tarvittaessa muutetaan niitä. Jos tiedot ovat ok, laite "tulostaa" ovikortit, joilla niin hissi kuin huoneen ovikin toimivat. Uloskirjautuessa syötetään samainen koodi, jolla sisäänkirjauduttiin, kirjaudutaan hotellista ulos ja palautetaan ovikortit.

Aamiaista Citybox Helsingistä ei saa ja huoneissa ei ole mitään ylimääräistä. Hotellissa on itsepalvelupesula ja silityshuoneita sekä yhteiskeittiö, jossa voi vaikkapa syödä lähikaupasta ostettuja eväitä.

KENELLE CITYBOX HELSINKI -HOTELLI SOPII?

 

Citybox Helsinki sopii omatoimiselle henkilölle, perheelle tai pariskunnalle, jolla on hotellin ulkopuolista ohjelmaa ja jota ei häiritse idea lähteä aamiaiselle hotellirakennuksen ulkopuolelle. Liikuntarajoitteisten kannattaa huomata, että hotelli sijaitsee jyrkähkössä ylämäessä.

 

 Citybox Helsinki nettisivut

Citybox Helsinki - kylpyhuone
Citybox Helsinki - family room
Citybox Helsinki - pesula
Citybox Helsinki
bottom of page