top of page
  • Timo Kiviluoma

3 + 1 ravintolavinkkiä Madeiralle

Madeiralla ravintolassa syöminen on varsin keskihintaista, jopa edullista. Joulukuisen Visit Portugalin järjestämän bloggausmatkan aikana söin useita erinomaisia lounaita sekä illallisia useissa madeiralaisissa ravintoloissa. Tässä 3+1 suositeltavaa ravintolaa Madeiralta, ole hyvä!

1. Perinteinen madeiralainen

Adega da Quinta -ravintola tarjoaa perinteistä madeiralaista maalaisruokaa, halutessasi hyvin perinteisellä tavalla tarjoiltuna. Ravintola sijaitsee 400 metriä merenpinnan yläpuolella, joten näkymät ovat täältäkin huikeat.

Adega da Quinta -ravintola, Madeira

2. Lounas näköalalla

Quinta do Furao -ravintola voittaisi helposti "Paras merinäköala" -palkinnon missä tahansa ravintolakilpailussa. Se sijaitsee korkealla jyrkänteellä, josta on avarat näkymät Madeiran jylhälle pohjoisrannikolle ja avomerelle. Myös niin ruoka kuin ennenkaikkea henkilökunnan asennekin olivat ensiluokkaisia.

3. Merellinen lounas

Aqua Natura -ravintola sijaitsee samannimisessä hotellissa Porto Monizissa Madeiran pohjoisrannikolla. Hotellin yhteydessä on maineikas merivesikylpylä luonnonaltaineen. Kolmen ruokalajin lounas + ruokajuomat maksoi vain noin 15 €/henkilö.

Aqua Natura -ravintola, Madeira

+ extrana surffibaari

Madeira

Maktub Paul do Mar sijaitsee Madeiran surffauskeskittymässä. Rantakadulla on itse asiassa vierekkäin kolme reggaen ja rakkauden täyttämää baaria. Tänne kannattaa ajella katselemaan lainelautailijoita ja auringonlaskua.

Disclaimer: Vierailin Madeiralla Visit Portugalin vieraana. Mielipiteeni ovat kuitenkin aina minun eikä niitä voi ostaa.

Haluatko Timo Kiviluoman kirjoittavan sinun matkakohteestasi. Ota yhteyttä!

Muut Madeira-blogipostaukset

bottom of page