travelwithtimo | Post

© 2015 - 2020 Timo Kiviluoma | Finland

  • Timo Kiviluoma

Voita yö Clarion-hotellissa!


ARVONTA ON SUORITETTU! Voittaja on Tuulia Sarin-Kurtti Helsingistä. Kiitos kaikille osallistujille.

20 000 seuraajaa instagramissa on paljon ihmisiä. Saavutin rajapyykin tällä viikolla. Sen kunniaksi järjestän Instagram-tililläni arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa yhden yön majoituslahjakortin Suomen Clarion-hotelleihin!

Epäröin Instagram-tilin luomista pitkään. Ajattelin, että Insta olisi vain nuorille ja kauniille ihmisille ja että olisiko minulla jatkuvasti mitään kuvia jaettavaksikaan. Elokuussa 2015 kuitenkin loin tilin ja lähes välittömästi huomasin, että Instagram on minun juttuni. Huomasin osaavani ottaa hyviä valokuvia, opin kertomaan tarinoita sen avulla ja matkabloggaaajan yleisökin tuntui olevan paikalla, sekä osallistuvan postauksiini ällistyttävän aktiivisesti. Nyt reilut kolme vuotta myöhemmin olen saavuttanut merkittävän 20 000 Instagram-seuraajan raajapyykin. Minulle itselleni on myös tärkeää, että suuri osa seuraajistani on suomalaisia, aikuisia ihmisiä. Kiitos teille kaikille, lupaan jatkaa nykyisellä linjallani.

Tutustu Suomen Clarion-hotelleihin

Olen itse yöpynyt kummasakin Suomen Clarion-hotellissa ja voin lämpimästi suositella molempia.

Clarion Hotel Helsinki on kaupunkihotelli, jossa mahtavat näköalat ovat se juttu. Kaksoistornien toisella huipulla on sauna ja lämmitetty ulkouima-allas, joka varsinkin kevyessä lumisateessa on suorastaan maaginen kokemus. Toisella huipulla on näköalabaari, josta aukeaa aivan huikeat näköalat merelle ja uuteen Jätkäsaaren kaupunginosaan.

Lue Clarion Hotel Helsingistä lisää Hotellineuvosta.

Clarion Hotel Helsinki Airport on mielestäni Helsinki-Vantaan lentokenttäalueen hotelleista se paras. Aivan hotellin vieressä on lentokenttäjunan asema, yhden pysäkinvälin päässä on lentoasema. Vaikka et olisikaan lähdössä matkalle, voi lentoasemalla käydä vaikka ruokakaupassa tai kahvilassa. Toinen kiva houkutin on Suomen Ilmailumuseo, joka sijaitsee aivan Clarionin vieressä. Ilmailumuseo on kiinnostava vierailukohde erityisesti lasten kanssa, lue ilmailumuseosta lisää blogistani.

Katso lisää kuvia Clarion Hotel Airport Helsingistä Hotellineuvosta.

Arvonnan säännöt

1, Arvonnan järjestää Timo Kiviluoma

2. Arvontaan osallistutaan Timo Kiviluoman Instagram-tilillä Travelwithtimo tykkäämällä ja kommentoimalla alkuperäistä arvontapostausta.

3. Arvonnassa palkintona on yksi (1) kpl Clarion Suomen lahjakortti, joka oikeuttaa kahden hengen yhden yön yöpymiseen Clarion Hotel Helsinki tai Clarion Hotel Airport Helsinki -hotelleissa. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden myöntämishetkestä. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

4. Arvonta-aika on 17.10.2018 – 30.11.2018. Arvonta suorittaan 1.12.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

5. Arvontaan voivat osallistua yksityishenkilöt, joilla on Instagram-tili.

6. Instagram (Facebook) yhtiönä ei ole osallinen arvontaan eikä palkintona olevaan lahjakorttiin.

#Helsinki #Suomeksi