travelwithtimo | Post

© 2015 - 2020 Timo Kiviluoma | Finland

  • Timo Kiviluoma

Helsingin paras hotelli


Mikä on Helsingin paras hotelli? Kysymykseen on mahdoton vastata, mutta kun kysymyksen jakaa osatekijöihin, vastauksia voi löytää. Missä on paras hotelliaamiainen? Mikä on tyylikkäin hotelli? Mistä hotellista on parhaat näköalat? Näihinkin kysymyksiin vastaukset riippuvat vastaajasta ja hänen käsityksestään hyvästä, tyylikkäästä tai vaikkapa helposta.

Minä pidän hotellielämästä ja olen kokenut hotellivieras. Vietän vuosittain kymmeniä vuorokausia hotelleissa ja aidosti pidän hotelleihin liittyvästä tilapäisyyden tunteesta. Arvostan hotelleissa toimivuutta, rauhallisuutta, tyylikkyyttä enkä koe oloani epämukavaksi luksuksenkaan keskellä. Helsingissä olen yöpynyt vuosien saatossa ainakin 15 eri hotellissa; Kokemuspiirini vaihtelee hotelli Kämpin pömpöösistä luksuksesta vaatimattomaan peruskorjausta odottavan ketjuhotelliin. Nämä kokemukseni johdattivat minut perustamaan nettipalvelun, jossa valintakriteerin päätät sinä itse, ei hotellin markkinointiosasto. Syntyi Hotellineuvo.net.

Hotellineuvo suosittelee sinun kriteeriesi mukaan

Hotellineuvon perusidea on yksinkertainen. Nettipalvelu antaa sinulle valintakriteereitä, joista valitset yhden. Valintasi perusteella ehdotan omiin kokemuksiini perustuen 2-3 soveltuvaaa helsinkiläistä hotellia. Sinä päätät kriteerisi, minä suosittelen kriteeriesi perusteella. Hotellineuvo.net on vielä beta-vaiheessa ja monessa kategoriassa ei vielä ole täyttä määrää suositeltuja hotelleja. Joissain kategorioissa en ole vielä testannut sitä mahdollisesti parasta vaihtoehtoa. Näkemykset ovat minun omiani ja ymmärrän, että kaikki ihmiset eivät pidä näkemyksiäni osuvina. Ehkä kuitenkin katsot, mitä ehdotan?

Parasta Helsingissä?

Paras hotelliaamiainen Helsingissä? Radisson Blu Plaza

Parasta palvelua helsinkiläisissä hotelleissa? Hotel Haven

Parhaat näköalat hotellihuoneesta? Clarion Hotel Helsinki

Katso kaikki suositukset osoitteesta Hotellineuvo.net

#Hotel #Suomeksi #Helsinki